Ekonomia

“Adem Jashari” garon për aeroportin më të mirë në Evropë

auto_aeroporti_i_Prishtines1432140104.jpg
Zeri
Nga Zeri

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” është nominuar për aeroportin më të mirë evropian.

Për ta fituar këtë çmim, ANP duhet të mbledhë më tepër vota se rivalët e futur në këtë kontest.

Një gjë e tillë mund të bëhet deri më 26 korrik, duke hapur një llogari me të dhëna personale në uebfaqen World Travel Awards.

Kjo uebfaqe zgjedh kompanitë dhe bizneset më të mira në sektorë të ndryshëm të industrisë së turizmit.

Në kuadër të World Travel Awards ka çmime në disa kategori, ku ndarja është bërë në bazë të kontinenteve, transmeton Klan Kosova.

Ato janë si më poshtë:

Aeroprti më i mirë i klasit të biznesit

Aeroporti më i mirë i klasit ekonomik

Aeroporti më i mirë i klasit të parë

Linja ajrore më e mirë për kosto më të ulët

Kompania më e mirë e dhënies me qira të veturave e disa të tjera.

Rreth autorit

Zeri

Zeri

Lexo me Zë. Serioz, i fuqishëm, modern.

Komentoni