Politika

Nishani nis konsultimet politike për anëtarët e Gj. së Lartë

spot26005-32580-nishani_nis_konsultimet_politike_per_ane.jpg

Me anë të një njoftimi, Presidenca thekson takimet këshillimore nisin ditën e martë për emërimin e dy anëtarëve të Gjykatës së Lartë si rrjedhojë e dy vendeve të krijuara nga shtimi i numrit të gjyqtarëve me miratimin e ligjit të ri.

“Me qëllimin për të siguruar një përbërje cilësore të Gjykatës së Lartë, si dhe për të caktuar kritere konkrete, bazuar në listën e kandidatëve, konsultimet do të zhvillohen me krerët e grupeve parlamentare të Partisë Socialiste, Partisë Demokratike, Lëvizjes Socialiste për Integrim, Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet si dhe Partisë Republikane”, thuhet në njoftim.

Rreth autorit

Gazeta START

Gazeta START

Gazeta Start është një media e pavarur, e themeluar në vitin 2006 me dëshirën për të qenë një media ndryshe nga të tjerat. Ne nuk vrapojmë për të arritur majat, por ecim me hapin e duhur për të qenë një faqe informative me lexues besnikë.

Komentoni