ViP

‘Emocion’ nga Ermali e 2 Ton

kta21.jpg

Është publikuar këto momente video e këngës ‘Emocion’, të cilin e sjellë dyshja, Ermal Fejzullahu dhe 2Ton.

Muzikën e këngës e ka bërë Zzap&Chirss ndërsa melodinë Ermali dhe 2Ton. Klipi është realizuar nga ‘Imagine Films’.

Dyshja lë pas disa këngë të cilat janë realizuar vetëm gjatë këtij viti.

Rreth autorit

Fish Media

Fish Media

Fishmedia.info, është një portal i themeluar në mars të vitit 2011 nga një grup gazetarësh. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i informatave në mënyrë profesionale në kohë sa më të shpejtë.

Komentoni