ViP

E bukura që e ‘kalli’ Lazaratin

sdd3.jpg

Policia e Shqipërisë dje morri nën kontroll gjithë fshatin e Lazaratit, pas disa ditë tentimesh.

Por, e bukura e kësaj ishte një pjesëtare e Policisë speciale shqiptare, RENEA, që ishte pjesë e aksionit. Ajo, pas përfundimit të misionit, bëri edhe një fotografi, duke tërhequr vëmendjn e e shumë mediave shqiptare.

Ajo shihet në foto në Lazarat me një AK-47 dhe me përgatitjet tjera policore.

Rreth autorit

Fish Media

Fish Media

Fishmedia.info, është një portal i themeluar në mars të vitit 2011 nga një grup gazetarësh. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i informatave në mënyrë profesionale në kohë sa më të shpejtë.

Komentoni